Håndboldtræner idømt fængsel for sex med drengespiller

En 28-årig håndboldtræner krænkede en 14-årig dreng på trænerens hold seksuelt, og Retten på Frederiksberg har tirsdag idømt træneren halvandet års fængsel, oplyser anklager ved Københavns Politi Anders Larsson.

Den 28-årige Christoffer Andres Larsen er dømt for anden kønslig omgang end samleje med mindreårige.

Den 28-årige er også dømt for at have misbrugt sin stilling som sportstræner til at lokke drengen ind i et seksuelt forhold ved at udnytte sin fysiske og psykiske overlegenhed.

- Hele sagen er omfattet af strafskærpelse, da han udnytter sin overlegenhed. Det nåede retten frem til, og det afspejler sig også i straffen, hvilket jeg er godt tilfreds med, siger Anders Larsson til Ritzau.

De seksuelle krænkelser stod på fra 1. april til 21. oktober sidste år.

Drengen forsøgte flere gange at afbryde forholdet, men træneren truede med at tage sit eget liv og med at offentliggøre intime detaljer til resten af håndboldholdet for at få ham til at fortsætte.

Ud over fængselsdommen blev den 28-årige Christoffer Andres Larsen også frataget retten til at arbejde med børn professionelt eller i forbindelse med fritidsaktiviteter.

Den 28-årige må heller ikke lade børn under 15 år komme på besøg alene eller sove hos sig. Den dømte må heller ikke bo i hjem med mindre børn.

Den dømte udbad sig tid til at overveje, om han vil anke dommen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip