Håndværksbagere frygter ”nybagt” bake-off

- Vi bliver rendt over ende, når de nu har Fødevarestyrelsens ord for, at det er i orden med den form for markedsføring, forudsiger formand Hardy Christensen fra Bager- og Konditormestre i Danmark (BKD). Håndværksbagerne er trætte af, at konkurrenter sælger forbagt frossent brød som "friskbagt" efter en tur i bake-off ovnen, og de har tidligere haft held med at stoppe servicestationer og 7-Eleven i at markedsføre bake-off brød som "friskbagt".

Fødevarestyrelsen skriver i sin vejledning, at det som udgangspunkt vil være vildledende, hvis et forbagt brød (bake-off) anprises som "friskbagt". Det er derfor et nederlag for håndværksbagerne, at Fødevarestyrelsen nu accepterer ordet "nybagt" i Lidls markedsføring, hvis det fremgår af sammenhængen, at det er bake-off brød.

- Personligt mener jeg, at det er en vildfarelse fra Fødevarestyrelsens side. Ordene nybagt og friskbagt betyder det samme i mit univers, siger BKDs formand.
 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip