Hård skuespiller: Der er ikke nok vold på tv

Skrevet af admin

23/03/2015
Moderne censur og politisk korrekthed har bedøvet hele den vestlige verden.Sådan mener skuespilleren Sean Penn, som ikke er tilhænger af den censur, som de fleste medier udøver, når de dækker for eksempel krige.Det forklarer den 54-årige Penn til avisen The Daily Telegraph.- Problemet er, at vi ikke får lov til at se nok rigtig vold. Medierne bedøver os ved ikke at vise, hvor rædselsfuldt krig egentlig er. I 1960'erne voksede vi op med forfærdelige billeder fra Vietnam-krigen i fjernsynet hver dag, men i dag er vi bedøvet af politisk korrekthed, mener veteranskuespilleren.Og netop for at slippe af med den politisk korrekte censur forklarer Penn, at han frivilligt har set videoerne af IS-soldater, der halshugger en række gidsler.- Jeg har set videoerne. Og hvis der er nogen, der ligesom mig har set videoerne og stadig påstår, at de ikke er blevet bedøvet af graden af censur i moderne film og tv, er de enten uærlige eller forskruede i hovedet, siger han.I den nye film "The Gunman" spiller Penn en pensioneret militær snigskytte. Filmen havde dansk premiere den 19. marts.Newspaq

Mest læste i dag

Moderne censur og politisk korrekthed har bedøvet hele den vestlige verden.

Sådan mener skuespilleren Sean Penn, som ikke er tilhænger af den censur, som de fleste medier udøver, når de dækker for eksempel krige.

Det forklarer den 54-årige Penn til avisen The Daily Telegraph.

- Problemet er, at vi ikke får lov til at se nok rigtig vold. Medierne bedøver os ved ikke at vise, hvor rædselsfuldt krig egentlig er. I 1960'erne voksede vi op med forfærdelige billeder fra Vietnam-krigen i fjernsynet hver dag, men i dag er vi bedøvet af politisk korrekthed, mener veteranskuespilleren.

Og netop for at slippe af med den politisk korrekte censur forklarer Penn, at han frivilligt har set videoerne af IS-soldater, der halshugger en række gidsler.

- Jeg har set videoerne. Og hvis der er nogen, der ligesom mig har set videoerne og stadig påstår, at de ikke er blevet bedøvet af graden af censur i moderne film og tv, er de enten uærlige eller forskruede i hovedet, siger han.

I den nye film "The Gunman" spiller Penn en pensioneret militær snigskytte. Filmen havde dansk premiere den 19. marts.

Newspaq