Hårdt program bekymrer ikke FCK-profiler

I FC København når spillerne dårligt at træne for tiden, når der både er kampe i Superligaen, Champions League og pokalturneringen på programmet.

Ifølge FCK-træner Ståle Solbakken er de mange kampe og det hårde program ikke noget, som bør gå ud over spillets kvalitet.

- Det er selvfølgeligt hårdt at spille mange kampe på kort tid. Og det så vi også lidt af i kampen mod Randers.

- Men så ændrede vi lidt i spillet og skiftede til en 3-5-2-opstilling, og generelt er det ikke noget, som vi kommer til at lide under, siger Ståle Solbakken.

Først mødte FCK Galatasaray i Champions League, så Randers i Superligaen. I midtugen venter OB i DBU Pokalen og på lørdag gæster FC Nordsjælland Parken. Men der bliver ikke drevet rovdrift på spillerne, forsikrer Solbakken.

- Vi kommer selvfølgelig til at ændre lidt på startopstillingen fra gang til gang. Det er klart. Vi kan ikke bruge de samme elleve hver gang, når vi skal spille tre kampe på en uge.

- Men vi har meget kvalitet i truppen, så det bliver heller ikke et problem, siger FCK-træneren.

Et af Solbakkens sikre kort, offensivspilleren Nicolai Jørgensen, er heller ikke bekymret over det hårde program. Faktisk glæder han sig til de mange kampe.

- Det er derfor, vi spiller fodbold. Det er på grund af kampene. Så det er bare fedt med mange kampe. Det er kampene, der er sjove.

- Vi glæder os hver gang, vi skal spille. Så selvom det kan være hårdt, er det grunden til, at jeg er fodboldspiller, siger Jørgensen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip