Hacker har lagt nøgenbilleder af over 100 kendte på nettet

Billeder af skuespillerinden Jennifer Lawrence uden en trevl på kroppen spreder sig lige nu som en virus på internettet.

Der er delte meninger om, hvorvidt billederne er ægte eller ej, men nu tyder det på, at den er god nok, skriver Mirror

I hvert fald er en talsmand for den unge skuespillerinde netop kommet med en udtalelse, efter at Hunger Games-stjernens telefon angiveligt er blevet hacket.

- Det er en grov overtrædelse af privatlivets fred, lyder det fra talsmanden, der tilføjer, at politiet er blevet kontaktet, og at alle, der deler de stjålne billeder af Jennifer Lawrence, vil blive sagsøgt.

Den unge Lawrence er langt fra den eneste skuespillerinde, der er havnet i den pinagtige situation. Flere medier beretter nemlig, at mere end 100 amerikanske og britiske kendisser er blevet ofre for en aggressiv hacker, herunder supermodellen Cara Delevigne, Glee-stjernen Lea Michele og skuespillerinden Hillary Duff. 

Og hacker-skandalen er langt fra den første af sin slags i Hollywood.

I marts blev sexede selfies af skuespillerinden Jennette McCurdy lækket og tilbage i 2011 blev en mand anholdt, efter at han havde hacket Scarlett Johanssons telefon.

I 2009 var det Twilight-stjernen Ashley Greene, der truede med sagsanlæggelse, efter at en række nøgenbilleder af hende dukkede op på internettet. Og endelig er der Disney-stjernen Vanessa Hudgens, der måtte undskylde over for sine fans i 2007, da et gammelt nøgenbillede pludselig dukkede op til overfladen.

Newspaq

 

Dagens Gossip