Hadet mod Jensen's Bøfhus vokser voldsomt: Nu vil 75.000 danskere ikke spise der

I formiddages skrev Dagens.dk om, hvordan danskerne strømmede til Facebooksiden "Boykot Jensens Bøfhus", for at vise deres utilfredshed med restaurantkæden Jensen's Bøfhus, som i går vandt en sag i højesteret over en nordjysk fiskerestaurant, Jensens Fiskerestaurant, som skal betale erstatning for at bruge navnet "Jensen" - på trods af fiskerestauratens ejer hedder Jacob Jensen.

Så sent som kl. 09.30 i dag havde ca. 26.000 vrede personer liket "Boykot Jensens Bøfhus", som opfordrer til, at man aldrig sætter sine tænder i en af kædens bøffer igen eller køber nogle af deres produkter i supermarkedet.

Læs også: Jensen's Bøfhus i strid modvind: Over 26.000 boykotter restauranten

Siden da er antallet af kritikere vokset til ca. 75.000 personer i skrivende stund. Der er altså sket en lille tredobling i løbet af de sidste 12 timer. Folk er dybt forargede over, at fiskerestauranten i Sæby er belvet trukket i retten af Jensen's Bøfhus.

Og kommentarerne på Facebook-siden er ikke i den pæne ende.

"Hvis man kan boykotte Jensens Bøfhus til konkurs, så kan fiskerestauranten vel få sit navn tilbage", skriver en vittig person på siden.  

Læs også: 49-årig gæst kvalt i bøf på Jensens Bøfhus       

"Kan man ikke ringe og bestille bord? Uden selvfølgelig at dukke op", påpeger en anden utilfreds bruger. 

Det tyder på, at Jensen's Bøfhus kommer til at se langt efter kunder, hvis man skal tro reaktionerne på Facebook. Også flere kendisser har langet ud efter bøf-giganten på sociale medier.    

Palle Skov, som ejer Jensen's Bøfhus har udtalt til Fyens.dk, at han er utrolig ked af situationen.

- Jeg håber, at folk vil tage en dyb indånding og prøve at se lidt længere ind i problemet, sagde Palle Skov til fyens.dk og tilføjede, at han vil ikke udelukke, at sagen kan koste hans restauranter gæster.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med       

Snakken om at lave en indsamling til fordel for Jacob Jensen, som skal betale 200.000 kroner til Jensens Bøfhus for at krænke kædens navn og 150.000 kroner for retssagens omkostninger, ser ud til at blive til virkelighed meget snart.

"Hvis vi alle 60.000 sender 3,5 kr til Jacob på mobilepay. så overlever hans fiske restaurant - med et nyt navn  Og de andre ja, de mærker forhåbentlig kulden i form af røde tal i en periode", foreslog en person for et par timere siden, da 60.000 havde liket Facebooksiden. 

 

Dagens Gossip