Hælder du pastaen gennem en si? Det er helt forkert

Skrevet af Alexander Klemp

18/02/2015

Dagens topnyheder

De fleste danskere er vilde med pasta. Den nemme og mættende spise har også længe været studenternes hofret.

Men er du én af dem, som sier vandet fra? Stop det. Der er en meget bedre - og nem - metode til at få din pasta til at blive perfekt.

Læs også: Ny forskning: Smør er ikke så usundt for dig alligevel

Først skal du lave kødsovsen. Mange har en tendens til at lave pastaen og lade den stå og blive kold, imens de fokuserer på sovsen.

Når sovsen er klar, så koger du pastaen. Når den er lige ved at være færdig - al dente, som det hedder - så putter du pastaen direkte ned i sovsen. 

Herefter kommer du lidt af vandet fra pastaen med over. 

Læs også: Han ruller kød og ost ind i bacon - resultatet får munden til at løbe i vand

Tilsæt herefter lidt fedtstop i form af smør, olie og/eller ost, så du får den der lækre cremede konsistens.

Voilá!

Se en helt udførlig guide herunder.

Velbekomme.