To HAere anholdt for drabsforsøg på Amager

Københavns Politi har anholdt to mænd på 26 og 32 år med tilknytning til Hells Angels for drabsforsøget fredag på Amager mod to mænd - også med tilknytning til Hells Angels.

De sigtes for drabsforsøg og den ene også for ulovlig våbenbesiddelse, da politiet fandt to pistoler med ammunition under anholdelserne på Amager.

- Der er tale om et fuldgyldigt medlem af Hells Angels på 26 år og en prospekt i klubben på 32 år, siger politikommissær Knud Hvass til Ritzau.

Politiet ved endnu ikke, om en af de to pistoler blev brugt, da en 32-årig mand - der for nylig blev smidt ud af rockerklubben - blev fundet med et skud i låret på bagsædet af en bil på Amager.

Et andet tidligere medlem af Hells Angels fik ved samme episode fredag aften knivstik og flere slag, før han blev smidt ud af en bil.

Det er intens efterforskning og hjælp fra borgere, der har ledt politiet på sporet af de anholdte.

- Vi har fået nogle henvendelser fra offentligheden, der har gjort, at vi har kunnet foretage de her anholdelser, fortæller Knud Hvass.

De to mænd skal senere onsdag for en dommer, der skal tage stilling til, om politiets beviser er stærke nok, til at holde dem bag tremmer.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip