Hærværksmænd hærger biler i Nørresundby

Skrevet af admin

17/01/2016

Dagens topnyheder

En eller flere gerningsmænd har natten til søndag muntret sig med at punktere parkerede biler i et område af Nørresundby.

Nordjyllands Politi har søndag eftermiddag fået 15 anmeldelser af hærværk mod biler. I alle tilfælde har bilerne fået punkteret enten to eller alle fire dæk, mens de holdt parkeret i indkørsler eller langs vejkanten.

Det oplyser vagtchef Karsten Højrup Kristensen, Nordjyllands Politi.

Hærværket er sket mellem lørdag aften kl. 23 og søndag morgen tidlig i området mellem Højvangsvej, Rolighedsvej og Toftevej i Nørresundby.

Politiet efterlyser vidner, der har hørt eller set noget i området.

Personer med overvågningskameraer ved deres huse opfordres til at se deres optagelser igennem og kontakte politiet, hvis kameraet har fanget mistænkelige personer.

Politiet anholdt klokken 3 lørdag nat en beruset 24-årig mand på Højvangsvej ved en lejlighed, hvor der var blevet knust et vindue.

Manden havde en ulovlig kniv på sig, og ved en ransagning i hans hjem i Nørresundby fandt politiet yderligere 15 ulovlige knive i forskellige længder.

Men denne mand kan ikke umiddelbart sættes i forbindelse med hærværkssagerne, oplyser Karsten Højrup Kristensen.

Manden har overnattet i detentionen og er løsladt igen.

Ud over vidner til hærværket opfordrer politiet også folk, der har været udsat for hærværk, men som endnu ikke har meldt det til politiet, til at gøre det. Så vil de blive kontaktet i løbet af de næste dage, lover politiet.

/ritzau/