Hafida stadig ikke fundet: Ægtemand anholdt for drab

admin

|

26/07/2014

Dagens topnyheder

Politiet har anholdt den 39-årige Hafida Bourouihs mand. Han er sigtet for at have dræbt kvinden, oplyser Københavns Vestegns Politi.

Hafida Bourouih, der er fra Glostrup og mor til to, har været eftersøgt siden natten til torsdag. Hun forsvandt efter et familiebesøg i Hedehusene onsdag aften, og politiet har haft mistanke om, at der var sket hende noget.

Drabssigtelsen mod hendes ægtemand kommer, selv om politiet ikke har vished for, at kvinden er død.

- Det er ikke helt sædvanligt at fremstille en person, når vi ikke står med en afdød eller et gerningssted, men det har vi valgt at gøre, siger vicepolitiinspektør Charlotte Skovby, Københavns Vestegns Politi.

Hun ønsker ikke at oplyse, hvad der er baggrunden for sigtelsen mod kvindens mand, der er en dansk mand på 40 år.

- Nogle ting i vores efterforskning peger på, at han kan have noget med sagen at gøre, og derfor har vi valgt at fremstille ham, siger Charlotte Skovby.

Den 40-årige fremstilles i grundlovsforhør i Retten i Glostrup lørdag eftermiddag. Politiet sigter ham for drab, men han nægter sig skyldig. Hafida Bourouih skulle være rejst på ferie fredag med sine to børn. Kufferterne stod pakket, men hun dukkede ikke op. Det fik hendes søskende til at kontakte politiet.

Politiet beder fortsat offentligheden om hjælp til at finde den forsvundne kvinde, der er 157 centimeter høj, og slank. Hun er af marokkansk oprindelse og har mørkebrunt hår med et rødligt skær.

- Hvis Hafida Bourouih ikke er død, men er et sted derude og ser vores efterlysning af hende, håber vi også, at hun vil give sig til kende, siger Charlotte Skovby.

Folk, der har oplysninger om kvinden og hendes færden, kan kontakte Københavns Vestegns Politi på telefon 43861448.

/ritzau/