Halvdansk Hollywood-skønhed gift igen

admin

|

02/12/2014
Indtil nu har alene rygterne og to guldringe på parrets fingre fortalt historien om skuespilleren Scarlett Johanssons bryllup med den franske journalist Romain Dauria.Men nu bekræfter giftefogeden i Granite County, der ligger i Philipsburg i staten Montana i USA, at det berømte par for nylig udvekslede deres vielsesløfter der. Det skriver Huffpost Entertainment.Brylluppet fandt sted den 1. oktober, under en måned efter at Scarlett Johansson fødte parrets første barn, datteren Rose.Den blonde skuespillerinde, som er datter af den dansk-fødte arkitekt Karsten Johansson og den amerikanske producer Melanie Sloan, er med ægteskabet til den fransk-fødte Romain Dauriac rykket endnu et skridt tættere på Europa og sine rødder i Danmark.Parret, der blev forlovet i august sidste år, tilbringer nemlig en stor del af deres tid i den franske hovedstad Paris, hvor Dauriac arbejder som direktør for en kreativ virksomhed.Det er første, at gang den 32-årige Romain Dauriac gifter sig. Hans nye kone, 30-årige Scarlett Johansson, har tidligere været gift med skuespiller-kollegaen Ryan Reynolds. De to blev skilt i 2011.Ryan Reynolds, som lige nu er biografaktuel med filmen "The Captive" giftede sig igen med skuespillerinden Blake Lively - bedst kendt fra serien "Gossip girl" - i september 2012.Scarlett Johansson, som netop har kunnet opleves i de danske biografer i thrilleren "Lucy", er tilbage på det hvide lærred igen til marts, hvor filmen "The Avengers 2", får dansk premiere. Newspaq

Dagens topnyheder

Indtil nu har alene rygterne og to guldringe på parrets fingre fortalt historien om skuespilleren Scarlett Johanssons bryllup med den franske journalist Romain Dauria.

Men nu bekræfter giftefogeden i Granite County, der ligger i Philipsburg i staten Montana i USA, at det berømte par for nylig udvekslede deres vielsesløfter der. Det skriver Huffpost Entertainment.

Brylluppet fandt sted den 1. oktober, under en måned efter at Scarlett Johansson fødte parrets første barn, datteren Rose.

Den blonde skuespillerinde, som er datter af den dansk-fødte arkitekt Karsten Johansson og den amerikanske producer Melanie Sloan, er med ægteskabet til den fransk-fødte Romain Dauriac rykket endnu et skridt tættere på Europa og sine rødder i Danmark.

Parret, der blev forlovet i august sidste år, tilbringer nemlig en stor del af deres tid i den franske hovedstad Paris, hvor Dauriac arbejder som direktør for en kreativ virksomhed.

Det er første, at gang den 32-årige Romain Dauriac gifter sig. Hans nye kone, 30-årige Scarlett Johansson, har tidligere været gift med skuespiller-kollegaen Ryan Reynolds. De to blev skilt i 2011.

Ryan Reynolds, som lige nu er biografaktuel med filmen "The Captive" giftede sig igen med skuespillerinden Blake Lively - bedst kendt fra serien "Gossip girl" - i september 2012.

Scarlett Johansson, som netop har kunnet opleves i de danske biografer i thrilleren "Lucy", er tilbage på det hvide lærred igen til marts, hvor filmen "The Avengers 2", får dansk premiere.

Newspaq