Halvsløj Mikkel Hansen er sendt op på værelset

Danmarks nye håndboldlandstræner, Gudmundur Gudmundsson, har kun sine spillere til rådighed i få dage, inden Danmark på torsdag møder Litauen i en EM-kvalifikationskamp.

Derfor er det en lille streg i regningen, at Mikkel Hansen ikke kunne deltage i tirsdagens to træningspas.

Men venstrebacken fra Paris er sløj og er derfor blevet beordret til at blive på værelset. Han deltog heller ikke i tirsdagens pressemøde på spillerhotellet i Hvidovre.

Holdets fysioterapeut, Peter Poulsen, nedtoner dog sygdommen og forventer ikke, at den kommer til at bremse Mikkel Hansens deltagelse i torsdagens hjemmekamp i Brøndby.

- Det er udelukkende af forebyggende årsager, at vi holder ham på værelset. Han skal have mulighed for at komme sig, og så skulle han helst ikke smitte de andre.

- Den slags plejer at være overstået efter en dag eller to, så vi regner da med, at han bliver klar, siger fysioterapeuten.

Skulle han blive klar, vil Mikkel Hansen ikke have nået at træne ret meget under den nye landstræner, inden han bliver kastet i kamp.

Verdensstjernen var ikke med på landsholdets fire dage lange træningssamling i september, fordi han havde et stramt program med sit klubhold, Paris Handball.

Den positive nyhed er dog, at resten af truppen bortset fra et par småskavanker ikke døjer med skader af betydning.

/ritzau/

 

Dagens Gossip