Ham med æggene vandt den nordjyske ledelsespris 2012

Skrevet af Elo Christoffersen

24/10/2012

Mest læste i dag

For femte gang dystede dygtige ledere fra Nordjylland om at få den eftertragtede titel som årets Nordjyske Leder. I år løb administrerende direktør Søren Rathcke fra grovvarefirmaet Hedegaard A/S i Nørresundby med prisen.

Hedegaard er i offentligheden bedst kendt for sine ægproduktioner, men virksomheden sender omkring 1000 tons færdigvarer bl.a. til landbruget og detailhandelen ud fra fabrikken i Nørresundby hver dag.

Alle 168 medarbejdere hos Hedegaard havde indstillet deres direktør, fordi han altid er den samme, forsvarer sine medarbejdere, søger og finder løsninger. Søren Rathcke har hjertet på det rette sted og basen er 100 % reelle og troværdige forretningsprincipper, som han alene står i spidsen for i en af Nordjyllands ældste og respekterede virksomheder.

Medarbejderne ønskede med indstillingen at værdsætte ham, og det lykkedes, da en enig dommerkomité tirsdag eftermiddag i Aalborg Kongres & Kultur Center overrakte prisen på 25.000 kroner til brug for videreuddannelse hos act2learn samt en statuette af kunster Thorvald Odgaard.

Bag prisen står UCN act2learn, Lederne Himmerland, Erhverv Norddanmark samt Aalborg Kongres & Kultur Center.