Hamilton: Jeg kan presse raceren endnu mere

Lewis Hamilton og Mercedes var ganske suveræne ved søndagens sæsondebut i Formel 1, men raceren kan presses endnu mere, hvis det bliver nødvendigt.

Det siger løbsvinderen Lewis Hamilton, der kom ind foran teamkammerat Nico Rosberg på Albert Park i Melbourne.

- Nico (Rosberg, red.) var meget hurtig løbet igennem. Jeg prøvede virkelig at disponere over brændstoffet og dækkene, selv om jeg ikke vidste, hvor meget de kunne klare.

- Da jeg først fik et forspring på to sekunder, var der ikke grund til at presse yderligere på. Når Nico nærmede sig, så var jeg i stand til at reagere, siger Lewis Hamilton på en pressekonference.

Hamilton endte med at være 1,360 sekunder hurtigere end holdkammeraten Rosberg.

I sidste sæson var styrkeforholdet mellem de to kørere det samme. Lewis Hamilton blev verdensmester, mens Nico Rosberg blev nummer to.

Rosberg er dog klar til at give kollegaen kamp til stregen.

- Lewis kørte som en verdensmester i dag, men jeg gav den fuld gas i hver eneste omgang, og jeg vil gøre mit bedste for at give ham kamp til stregen.

- Det er en god følelse at blive nummer to, fordi det er en flot start på sæsonen for Mercedes. Holdet har givet os en helt fantastisk racer i år, og det vil jeg gerne takke dem for, siger Nico Rosberg.

Ferraris Sebastian Vettel blev nummer tre i dagens løb. Tyskeren var dog over et halvt minut efter de to Mercedes-kørere.

Vettel siger, at Ferrari-raceren er godt kørende, selv om den mangler noget for at kunne slå Mercedes.

- Men vi vil gøre alt for, at livet ikke bliver nemt for disse to gutter (Hamilton og Rosberg, red.) gennem sæsonen, siger Sebastian Vettel.

/ritzau/

 

Dagens Gossip