Hamilton: Rosberg ramte mig med vilje

Den ophedede rivalisering mellem Formel 1-stjernerne Lewis Hamilton og Nico Rosberg når nye højder efter søndagens belgiske grandprix, hvor Mercedes-kørerne kolliderede tidligt i løbet som etter og toer, hvilket i sidste ende betød, at Hamilton måtte udgå.

Hamilton siger efter et teammøde, at tyske Rosberg har indrømmet, at han med vilje kørte ind i briten.

- Vi har lige haft et møde, og han sagde i bund og grund, at han gjorde det med vilje. Han sagde, han gjorde det med vilje. Han sagde, at han kunne have undgået et sammenstød. Han gjorde det "for at bevise noget".

- I behøver ikke kun stole på mig. Gå hen og spørg Toto og Paddy (Mercedes-bosserne Toto Wolff og Paddy Lowe, red.), som heller ikke er glade for Nico, siger Hamilton ifølge nyhedsbureauet Reuters.

Briten førte løbet, da han og Rosberg kolliderede på løbets anden omgang. Mens Hamilton ikke scorede point, sluttede Rosberg som toer. Dermed fører Rosberg an i VM-tabellen - 29 point foran Hamilton.

- Jeg var chokeret, da jeg sad til mødet og hørte ham. Spørg ham, hvad det var, han skulle bevise, lyder det fra Hamilton.

Rosberg ser anderledes på selvsamme møde.

- Vi havde en diskussion, hvilket er vigtigt under disse omstændigheder, fordi det, som skete, kostede mange point for teamet. Jeg vil ikke gå i detaljer, for det ville ikke være korrekt. Vi må se på, hvordan vi kommer videre, siger Rosberg.

Toto Wolff prøver at tale Mercedes-krigen ned.

- Nico følte, at han måtte holde sin linje. Det var det, han skulle bevise. Rosberg gav sig ikke. Han mente, at det var Lewis, der skulle give ham plads, og at Lewis ikke gjorde det.

- Så de blev enige om at være uenige i en meget ophedet diskussion i teamet, men der var ikke tale om, at Nico gjorde det med vilje. Det er nonsens, siger Mercedes-bossen.

Det næste grandprix er det italienske om to uger.

/ritzau/