Han blev angrebet af en haj på sin ferie - det reddede hans liv

Eugene Finney fra den amerikanske stat Massachusetts hævder, at et hajangreb reddede hans liv, fordi lægerne opdagede en kræftsvulst, da han kom på hospitalet efter angrebet.

Den unge far var ifølge CBS Boston på ferie med sin familie, da han mødte en haj under en svømmetur ved Huntington Beach i Californien.

- Noget ramte mig bagfra. Jeg er aldrig blevet ramt sådan før. Det gav mig en form for øjeblikkeligt piskesmæld, siger Eugene Finney.

Da han kom tilbage på stranden bemærkede Eugenes datter, at faderen blødte. Eugene havde fået en lang flænge ned ad sin ryg, men vurderede, at det ikke var nødvendigt at tage på hospitalet.

Læs mere: Video: Se strandgæst redde haj-unger fra død mors mave

Men senere fik han smerter i sit bryst og i ryggen, så han besluttede sig for at blive undersøgt alligevel. Konklusionen lød, at Eugenes skader fra hajangrebet ville hele med tiden, men lægerne opdagede også en kræftsvulst på hans ene nyre. Svulsten blev fjernet.

- Hvis det med hajen ikke var sket, så jeg fik brystsmerterne, ville jeg ikke have fundet ud af, at jeg havde kræft. Jeg føler mig heldig. Jeg føler virkelig, at jeg har fået en chance mere i livet, og jeg har ikke tænkt mig at spilde den, siger Eugene Finney.

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip