Han dræbte Osama bin Laden og blev udråbt som helt: Nu har IS offentliggjort hans adresse og beordret ham død

Han beder amerikanske ekstremister om at henrette soldaten. Det skriver Mirror.

Avisen har overvåget grupperinger på sociale medier, der sympatiserer med Islamisk Stat og jihadisme. Her har den opdaget, at flere mennesker linker til en et tekstdokument med instruktioner på, hvordan man finder soldaten Robert O’Neill, der har selv påstået at være ham, der dræbte Al Qaeda-lederen.

Informationen blev delt af en unavngiven britisk ekstremist.

- Jeg har denne information om Robert O’Neill til mine brødre i Amerika og Al Qaeda i USA, som er mål nummer et at jagte og dræbe, skriver den britiske Al Qaeda- og Islamisk Stat-sympatisør.

Læs også: Denne mand dræbte Osama bin Laden

Soldatens adresse bliver nu delt på sociale medier, selvom de digitale platforme tilsyneladende har forsøgt at stoppe, at informationerne bliver spredt.

Robert O’Neill stod frem for lige knapt et år siden i en dokumentarfilm. Han skal angiveligt være blevet separeret fra sin kone af sikkerhedshensyn.

- Vi kigger faktisk på, om jeg skal skifte navn. Ændre børnenes navne, at fjerne min mands navn fra huset og udbetale vores biler. Bogstaveligt talt slette ham fra vores liv, men af sikkerhedsgrunde, har hun tidligere sagt til Esquire.

Mirror har kontaktet ham for at informere ham om truslerne, men han har endnu ikke svaret.

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip