'Han er stadig min smukke prins': Vil prins Andrew og Fergie gifte sig igen?

Hvis den lykkelige skilsmisse findes, må engelske prins Andrew og Sarah Ferguson være billedet på det. Parret blev separeret i 1992 og skilt i 1996, men boede sammen indtil 2004. I 2007 blev de naboer, og da 'Fergies' hjem brændte året efter, flyttede de sammen igen.

I et nyt interview vil Sarah ferguson ikke udelukke, at de vil gifte sig igen.

- Han er stadig min smukke prins, han vil altid være min smukke prins. Det er dejligt, at vi er den slags familie, og at historien har en lykkelig slutning hele tiden, siger Sarah Ferguson ifølge Daily Mail.

Læs også: Kunne ikke kende ham: Betjente tvang Prins Andrew til jorden

- I vores hverdagsliv respekterer vi virkelig hinanden, og vi ærer hinanden, og det er bare dejligt at have den fornemmelse af integritet i forhold til det, vi mener er rigtigt, det der er godt og omsorgsfuldt, kærlighed og venlighed. Og det er sådan, vi er, siger hun videre om deres forhold.

Hun har tidligere sagt, at der ikke var anden grund til skilsmissen, end at hun ønskede at arbejde, hvilket ikke gik an, så længe hun var en del af kongefamilien. I begyndelsen af 90'erne gik der dog også rygter om, at hun var ham utro.

Læs også: Den engelske kongefamilie boykotter Diana-film

Prins Andrew vil heller ikke udelukke muligheden for at gifte sig med sin eks igen.

- Jeg kan hverken be- eller afkræfte muligheden. Vi har to fantastiske børn sammen, og vi passer stadig på dem, sagde han tilbage i 2009.

Parret har sammen to døtre, prinsesserne Beatrice og Eugenie.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

 

Dagens Gossip