Han hælder et skvæt eddike i toilettet - når han skyller ud er det forvandlet

Foråret er her og for mange betyder det, at tiden er inde til en grundig forårsrengøring i hjemmet. Det er nok de færreste, der virkelig nyder at gøre rent.

Men med HouseholdHackers rengørings-tricks til dit badeværelse, kan du få mere tid til at nyde solen i stedet.

Toilettet.
Eddiken er et godt valg, når du skal gøre dit toilet grundigt rent. Start med at løfte låget til cisternen og hæld et ordentligt skvæt eddike ned. Derefter sprøjter du eddike på toiletsædet og tørrer det af med papir.

Så tager tager du papir og lægger det i blød i eddike - læg papiret på indersiden af toiletssædets kanter i et par minutter. Skrub toilettet og skyl ud.

Læs mere: Han hælder almindeligt opvaskemiddel i et stoppet toilet - dette trick får det hele til at glide

Spejlet.
Hvis dit badeværelsesspejl er beskidt, kan du prøve dette trick. Læg tre teposer i et glas vand, hæld det i en sprayflaske, og fordel det ud over spejlet. Tør efter med avispapir - så skulle dit spejl blive skinnende rent.

Tandbørstekruset.
Du tænker måske ikke lige over det, men et tandbørstekrus bliver faktisk vældigt snavset. Giv kruset en tur i din opvaskemaskine, det burde kunne gøre det.

Læs mere: Hurra! Sådan kommer du nemt et stoppet toilet til livs uden svupper

Toiletbørsten.
Din toiletbørste kan være fyldt med bakterier, så den er værd at vær opmærksom på, når du gør hovedrent. Løft børsten og hæld rengøringsmiddel i skålen. Sæt børsten tilbage og snart er den klar til brug igen.

Se hvordan man gør, og få flere rengøringstricks i videoen lige her.

Følg Dagens Tips og Tricks for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip