Han henter sin datter i skolen, og finder ud af hun er blevet mobbet - reaktionen er genial

Da trebarnsfaderen Khari Tourè fra Californien i USA fandt ud af, hans døtre blev mobbet i skolen, styrtede hele hans verden i grus. 

Men i stedet for at acceptere tingenes tilstand, så valgte han at tage en noget anderledes tilgang til situationen end de fleste forældre normalt ville gøre. 

Han gik i gang med at skrive en sang mod mobning, som han dedikerede til sin tre døtre på 2, 6 og 15 år. 

Efter at have skrevet og indspillet sangen, skulle der indspilles en video, hvor flere børn fra lokalmiljøet medvirker, mens Khari Tourè rapper om vigtigheden af at elske sig selv og at have selvtillid. 

Blandt børnene i videoen er der en del, der lider af ADHD, autisme og Downs Syndrom, fordi han gerne ville vise, at det ofte er de grupper, der er mest udsat for mobning. 

- At være vidne til at begge mine ældste døtre blev mobbet, gav mig inspirationen til at skrive en sang til dem, som de altid kunne synge for sig selv, siger Khari Tourè til Today, og understreger at det også er en kærlighedserklæring.  

- Det er ikke kun en kærlighedserklæring til mine døtre, men også til alle børn, der er blevet mobbet, gjort nar af og som på et tidspunt har føkt sig mindre værd end andre, siger han. 

 

 

Dagens Gossip