Han laver en joke med kæresten: Nu er hun til grin overalt på nettet

Det er helt normalt, at der drilles og jokes i et parforhold.

Kunsten er dog at finde ud af, hvor langt man kan gå med jokes samt i ligeså høj grad, hvor godtroende man har lov at være.

Britiske Ryan McCran fik sig i hvert fald noget af et grin, da hun udsatte sin – lidt for godtroende kæreste – for en joke, som de fleste nok ikke var faldet for. Det skriver The Mirror.

På Twitter havde Ryan McCran fundet et billede af Blackpool Tower – en turistattraktion i byen af Blackpool, England – hvor det berømte tårn var photoshoppet, så det så ud som om, det var ved at smelte.

Billedet sendte han efterfølgende i en sms til sin kæreste, hvori han skrev: 'Blackpool tårnet er begyndt at smelte i dag'.

De fleste havde nok blot trukket på smilebåndet og svaret; 'Den er god med dig,' men ikke denne kæreste, for uden tøven hoppede hun i med begge ben, og det kom der denne sms-korrespondance ud af:

- Det er ikke rigtigt???

- Hvad fanden

- Hvordan smeltede det?

- Hvordan fanden kan et tårn smelte??

Ryan McCran holdt dog masken og sms'ede tilbage:

- Det ved jeg ikke, det er nok for varmt, tænker jeg

Artiklen fortsætter under billedet

 

Foto: Twitter

Det får dog den stakkels kæreste til at flippe endnu mere ud, og pludselig går det op for hende, hun faktisk kunne have været i livsfare.

- Jeg har været oppe i det WTD (hvad fanden, red.)

- Jeg har stået oppe i det??

- Jeg kunne have været i det, mens det smeltede

Man kan kun forvente, at Ryan McCran på dette tidspunkt har ligget lad af grin, men han har alligevel lige overskud til en sidste besked:

- Jeg ved det. Jeg kan heller ikke tro det

Artiklen fortsætter under billedet

 

Her er det billede, som Ryan sendte til sin kæreste. Foto: Twitter

Efterfølgende tog Ryan McCran et screenshot af parrets samtale og lagde den på Twitter, hvor den siden er gået sin sejrsgang – sikkert til hans kærestes store ærgrelse.

 

Følg Dagens Grin for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip