Han opbevarede kønsdele i sin fryser: Dansker skal blive i sydafrikansk fængsel

En dansk mand, der i Sydafrika står anklaget for blandt andet at opbevare kvindelige kønsdele i sin fryser, har valgt at forblive fængslet.

I et retsmøde mandag var det ventet, at han ville prøve at komme på fri fod, indtil retssagen mod ham begynder, men han valgte at give afkald på at blive løsladt mod kaution, skriver bt.dk.

Han skal derfor blive i fængslet indtil næste retsmøde i sagen. Og det blev i retsmødet mandag udsat til den 7. december, da der skal foretages yderligere undersøgelser og DNA-prøver, skriver det sydafrikanske medie Netwerk24 ifølge bt.dk.

Den danske mand bor i byen Bloemfontein, hvor han driver en våbenhandel.

I hans hjem fandt politiet i september i en fryser 21 kønsdele fra omskæring af 21 kvinder.

Mandens hustru er en af de kvinder, som man har fundet væv fra, og en talsmand for sydafrikansk politi har tidligere oplyst til B.T., at politiet arbejder på at identificere de øvrige 20.

Manden har under sagen sagt, at han ikke har noget med fundet at gøre, men at det er hans kone, der har ført kniven.

Politiet tror imidlertid ikke på hans forklaring.

Manden er fra første færd sigtet for en række seksuelle overgreb og for ulovlig besiddelse af menneskevæv. Til disse sigtelser er siden tilføjet nye sigtelser for besiddelse af børneporno og for flerkoneri.

Danskeren blev anholdt af sydafrikansk politi den 17. september, efter at politiet på baggrund af en anmeldelse havde ransaget hans hjem.

/ritzau/

 

Dagens Gossip