Han putter en citron i en plastikpose og fryser den ned - her er tricket, der både gør din tur i køkkenet nemmere og sundere

Skrevet af Ninna Andreasen

08/02/2016

Mest læste i dag

Det kan til tider være lidt uoverskueligt at finde ud af, hvilke grøntsager der skal i køleskabet, og hvilke der befinder sig bedst ved stuetemperatur.

De fleste er nok klar over, at citroner er smækfyldte med vitaminer. Derfor er der en del at vinde ved at fryse dem ned for at holde på næringsstofferne.

Men det er ikke det eneste. Der er en yderligere fordel.

Når man fryser citroner ned, kan de nemlig rives, så man ikke kun får skallen med, når man eksempelvis skal bruge den i desserter eller andre retter.

Læs også: Derfor skal du altid huske en klat flødeskum på din kakao

Man får også frugtkødet med, som indeholder masser af gode ting - ligsom det tilfører noget ekstra til smagen.

Se videoen nedenfor.

Følg Dagens Tips og Tricks for flere lignende artikler: