Han samler gadehundene op én efter én af en helt speciel årsag

Mød Sorasart Wisetsin. En ung fyr fra Thailand, som har viet mange af sine fritimer til at hjælpe de mange hjemløse gadehunde i Thailands gader. 

Han tager simpelthen rundt og samler hunde op, og giver dem et ofte tiltrængt bad. Hundene er lidt beklemt ved ham i starten, men slapper hurtigt af, da han begynder at vaske dem. 

Læs også: 5 måder hvor det at eje en hund ændrer dit liv - til det bedre

Sorasart er også vant til at håndtere gadehundene. For nogle år siden mødte han en hund, da han studerede. De to blev gode venner, og han fodrede hende hver aften. Da han ikke måtte tage gadehunde ind på sit kollegie, så adopterede han hunden, som fik navnet Gluta. 

Hun viste sig dog at være meget syg i livmoderen og have kræft, så efter to hårde år med operationer, så kom Gluta sig helt. Sorasart har siden dokumenteret hendes liv med nogle hjertevarmende billeder, hvor Gluta er blevet kaldt "den gladeste hund i verden."

Læs også: Hunden følger hende overalt - hendes liv afhænger af det

Det er klart, at hans indsats kun er en dråbe i havet, da han på en hel eftermiddag kun vasker en håndfuld hunde, men lige præcis for dem, gør det en kæmpe forskel. 

Sen video om Sorasart herunder.

 

Følg Dagens Dyreriget for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip