Han var hende utro med sin eks: Nu har hun fundet en hævn, der rammer ham hver eneste uge

Ninna Andreasen

425 uger siden

|

24/05/2016

Dagens topnyheder

En kvinde har fundet en ret unik og voldsomt underholdende måde at straffe sin utro ekskæreste på. Ikke alene er det noget, som har ramt ham på følelserne.

Det er en fortløbende hævn, som tilsyneladende ikke stopper, før den nye sæson af den populære tv-serie Game of Thrones er færdig, skriver Huffington Post.  

Hver eneste uge sener hun den utro ekskæreste ‘spoilers’ om ugens afsnit - det vil sige, at hun afslører, hvad der kommer til at ske i afsnittet, før ekskæresten har mulighed for at se det.

Han har delt historien på det sociale medie Reddit, og historien har hurtigt spredt sig vidt og bredt.

- Det meste af vores forhold var på langdistance, mens jeg arbejdede udenlands, og det var svært med kommunikationen. Jeg havde mange problemer med jalousi, fordi Dany (opdigtet navn, red.) havde mange mandlige venner og havde været i seng med mange fyre. Jeg lod det ramme mig, og jeg var hende utro med min eks og andre piger, forklarer fyren ærligt.

Efter de slog op, fandt hun ud af, at han havde været hende utro. Det fik hende til at blokere ham på diverse sociale medier. Samtidig vidste hun, at han aldrig har mulighed for at se Game of Thrones-serien, når den bliver sendt på amerikansk tv, men i stedet må streame den på nettet efterfølgende, fandt hun på en snedig hævn.

Læs også: 10 geniale måder at få hævn på uden at komme i fængsel

- På mandagen efter sæson seks havde premiere, fjernede hun blokeringen af mig, og jeg så, at jeg havde fået beskeder fra hende. Jeg var glad, fordi jeg troede, at hun måske havde tilgivet mig, og at vi kunne komme videre, men det var bogstaveligt talt alle ’spoilere’ fra den første episode. Siden da har hun ødelagt showet for mig hver uge, siger fyren.

Han blokerede hende derfor på sociale medier, men det fik ikke den vrede eks til at stoppe med at spolere hans favorit-program. Først begyndte hun at sende ham sms’er hver uge.

Siden har hun ved lejligheder lånt nogle af deres fælles venners mobiltelefoner, så hun kunne sende ham informationer om serien, uden han ville ane uråd.

- Jeg ved, at jeg ikke behandlede hende godt, men jeg vil bare gerne se mit yndlingsprogram igen. Er der nogen måde, jeg kan få Dany til at stoppe eller få fred, så hun ikke øderlægger showet mere?, spørger den nærmest desperate mand på Reddit.

Der var dog ikke den store sympati at hente.

Læs også: 25-årige Iskra fik at vide, hun var for tyk til at være model - nu får hun den ultimative hævn

- Ærligt., den pige er min nye helt, lyder den kontante kommentar fra en anden bruger.

Man må i hvert fald give hende, at hævnen er opfindsom.

Opdatering: Indlægget er tilsyneladende efterfølgende blevet fjernet af Reddit, da de mener, at det ikke er en ægte historie.

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler: