Han ville begå selvmord, men han blev reddet af sin kat

Et selvmordsforsøg fik en lykkelig udgang i San Francisco tidligere på ugen. 

En mand truede med at springe ud af et vindue og tage sit eget liv, og da alle forsøg på at tale ham fra det var fejlet, besluttede politiet at hente mandens kat. 

- Man skal aldrig undervurdere kærligheden mellem mennesker og dyr, siger politiets talsmand, Albie Esparza, til mediet SFGate. 

Den selvmordstruede man ville springe ud af et vindue, og politiet havde brugt tre timer på at forsøge at tale ham fra det, men der var ikke noget, der virkede.

Til sidst blev betjentene så desperate, at de lagde madrasser ud på jorden foran vinduet. Men så fik en betjent en ide, der skulle redde mandens liv. 

Den selvmordstruede mand var tidligere på dagen blevet stoppet af trafikpolitiet i en stjålet bil. Det fik manden til at gå i panik, og han flygtede ind i en bygning, hvor han låste sig inde og satte sig ud på vinduets afsats, hvor han truede md at springe i døden. 

Mandens familie blev kaldt til stedet, og da de fortalte, at han havde taget hans kat med, reagerede politiet hurtigt og tog den med op på brandstigen.

Da han så sin kat, gik han frivilligt med til at gå ind i bygningen igen. 

- Det var fantastisk at tænke ud af boksen på den måde. Jeg kan ikke huske, at vi har brugt en kat før, men det virkede. Manden opgav frivilligt selvmordsforsøget, siger Albie Esparza til SFGate. 

Han blev efterfølgende anholdt for tyveri af bilen. 

 

 

Dagens Gossip