Hannah Melissa er gravid: - Jeg blev nervøs for, om kommunen kunne finde på at komme igen

Glæden er stor hos 21-årige Hannah Melissa Ginic, som er kendt fra reportageserien "De unge mødre" på Kanal 4, og hendes 23-årige forlovede René, som næste år skal være forældre til deres første fælles barn. Det skriver Realityportalen.

Hannah Melissa, der i forvejen har fem-årige Cecilya, har altid dømt om at få en kernefamilie, og det sker nu ud til at lykkes på trods af en barsk fortid, der bl.a. bød på tvangsfjernelse, kærestebrud og en voldsdom.

Læs også: Kiloene rasler af Natacha Nikita: Jeg drikker ikke længere fire liter cola om dagen

Den unge mor, der går på HF, afslører nemlig på sin Facebook-profil, at hun er fire uger henne, og at det bliver et april-barn. Se opslaget fra Facebook nederst på siden.

- Det hele passer perfekt. Vi er jo lige blevet forlovet, er flyttet i hus, så timingen for graviditeten er helt perfekt,fortæller Hannah Melissa til Realityportalen og tilføjer:

Læs også: De unge mødre: Nanna strutter af selvtillid på nye erotiske fotos - se billederne

- Vi har ikke beskyttet os i et lille stykke tid, så man kan vel godt sige, at det var planlagt. Barnet er i hvert fald ikke uønsket.

Selvom det er længe (2010), siden Cecilya blev tvangsfjernet af kommunen, kan Hannah Melissa ikke lade være med at tænke på det.

Læs også: De unge mødre: Camilla er gravid med 8. barn - og Benjamin er ikke faren

- Da jeg fandt ud af, at jeg var gravid, blev jeg lidt nervøs for, om kommunen kunne finde på at komme på nakken af mig igen, siger Hannah Melissa til Realityportalen og uddyber:

- Men de er så samarbejdsvillige her i Viborg, og jeg snakker vildt godt med min sagsbehandler, så jeg er sikker på, at der ikke bliver nogle problemer.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og information

Sådan delte Hannah Melissa sin store nyhed på Facebook:

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/da_DK/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Opslag af Melissa Ginic.

 

 

Dagens Gossip