Hannah Melissas voldsorgie mod kvinde: Så brutalt var det

Det skriver SE og HØR, der er kommet i besiddelse af anklageskriftet mod Hannah Melissa Ginic fra ”De unge mødre” og hendes forlovede René Bæk.

Her fremgår det blandt andet, at de er tiltalt for overtrædelse af straffelovens §245 stk. 1: ”legemsangreb af særlig rå, brutal eller farlig karakter”, der kan straffes med op til seks års fængsel.

I anklageskriftet står der også, at de begge lokkede kvinden ind i Renés bil og derefter rev hende i håret og tog kvælertag på hende.

Volden var så brutal, at hun fik ufrivillig afføring.

Læs også:De Unge Mødre: Julie og afdød kæreste vender tilbage

Parret sidder i øjeblikket varetægtsfængslet for de grove overfald, det angiveligt er gået ud over Renés ekskæreste

Af anklageskriftet fremgår det blandt andet også, ifølge ugebladet, at de efterfølgende hev kvinden ud af bilen, hvorefter hun blev tildelt slag i ansigtet og på kroppen, væltet omkuld og sparket flere gange i hovedet og på kroppen, mens hun lå ned.

I et skrifteligt svar til SE og HØR oplyser anklager Anne Brøndum Breinhild, at hun endnu ikke er begyndt at forberede sagen og derfor ikke kan udtale sig om strafniveauet.

I april sidst år blev Hannah Melissa Ginic og René Bæk forældre til en lille datter, og samtidig har den unge mor datteren Cecilya fra et tidligere forhold.

Læs også: Gravid Hannah Melissa fængslet for groft overfald

Følg Dagens Gossip for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip