Hans knæ giver efter og synker sammen, da han læser brevet fra hans kærestes 18-årige datter

Lauren Hernandez var et år, da hun første gang mødte Joe Iosco.

Joe var netop blevet kærester med Laurens mor, og selvom Lauren ikke kan huske deres første møde, så var Joes introduktion til familien alligevel dybt afgørende for hende.

Gennem hele Laurens barndom var Joe Iosco nemlig som en far for den lille pige. Altid var han der for hende - støttende, kærlig, opmærksom og som en helt naturlig del af familien.

Lauren Hernandez elskede Joe, og kærligheden var gengældt, da han behandlede pigen som sin egen datter. Hendes rigtige far havde nemlig forladt familien, da Lauren var spæd, og de havde derfor ikke noget med ham at gøre.

Da Lauren Hernandez fyldte 18 år, var hun færdig mig gymnasiet, og til hendes studenterfest havde hun forberedt en helt særlig gave til den mand, der havde støttet hende gennem hele livet.

Joe Iosco havde ingen idé om, hvad han fik overrakt, da Lauren foran familie og venner rakte ham en indpakket gave.

Øverst i æsken lå et personligt digt, som Lauren Hernandez havde skrevet til Joe, der kvitterede med et stort knus, men straks fik han at vide, at der lå mere i æsken.

Joe Iosco kiggede igen og fandt denne gang nogle papirark, der med det samme sendte manden grædende i knæ. For i hænderne på Joe lå en håndfuld officielle adoptionspapirer – Laurens gave til ham.

Efter at have været reservefar for Lauren i 17 år, ønskede den unge kvinde nu, at Joe officelt blev hendes rigtige far. Et ønske og en gestus der efterlod en grædende og dybt lykkelig Joe Iosco fuldstændig mundlam.

Du kan se den meget rørende video herunder.

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip