Hans Pilgaard kalder fremmed kvinde for møgkælling - se hvorfor her

- Din arrogante møgkælling!

Sådan lød nogle af de ukvemsord, som tv-værten Hans Pilgaard råbte efter en ung kvinde. Og han står ved sine ord.

Optrinnet fandt sted i metroen ved Kongens Nytorv i København fredag aften. Her sad en hjemløs mand og sov på trappereposen, da to unge kvinder råbte "Vågn op!" tæt på hans ansigt, så han fór sammen.

Læs også: Metalpigge skulle skræmme hjemløse væk: Nu er der redt op med cement

Det overværede Hans Pilgaard og hans kæreste Jobbe Joller Hansen.

- Det får i første omgang min kæreste til at reagere prompte og råbe meget direkte til kvinderne der stadig griner…..”Hvad bilder I jer ind – opfør jer dog ordentligt”. Det får bare kvinderne til at reagere med ”hvem fuck tror du, du er” og ”hvad fanden blander du dig i det for”. Og undskylder det oven i købet med, at de bare har ”sagt” vågn op, skriver Hans Pilgaard på Facebook.

- Det får mig helt op i det røde felt. Dernæst er der flere minutters udveksling af ord. Jeg kan sagtens leve med, at hun råber, ”jeg har lyst til at spytte dig i fjæset” og kalder mig ”bøssekarl”. Hvad jeg IKKE kan leve med er, at vi er nået dertil, hvor vi tramper på de allersvageste i samfundet for sjov og så ikke en gang kan stå ved det og undskylde, fortsætter tv-værten.

Læs også: Træt af platte Facebook-udfordringer: Her giver han mad og tøj til hjemløs

I en video, som BT har modtaget, ser man dele af optrinnet. På et tidspunkt vil den ene kvinde gå derfra, men Hans Pilgaard forsøger at holde hende tilbage. Det er, da hun alligevel går derfra, at han kalder hende for en arrogant møgkælling.

- Om vi er fabriksarbejdere, studieværter eller hjemløse, så er vi alle mennesker og skal behandle hinanden med respekt og værdighed. Og ræk en hånd ud til dem der ingenting har – i stedet for nedværdigende at råbe dem hånligt ind i ansigtet.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

- Vi er lige vågnet og er så småt ved at opdage den massive opbakning og de meget kærlige og indignerede reaktioner der overbeviser os om, at vi endnu ikke er fortabte, og at der endnu er håb om en lidt bedre verden i morgen. Tak! skriver Hans Pilgaard.

Se videoen af optrinnet her, og læs hele Hans Pilgaards version af forløbet i billederne nederst.

Hvad mener du om Hans Pilgaards reaktion? Deltag i debatten her.

 

Dagens Gossip