Hans udlover dusør på 10.000 kr: Hvem ejer den landrover, der smadrede mit hus?

Læge og entreprenør Hans Lybecker er godt og grundigt irriteret over, at hans hus i Ramløse i Nordsjælland er blevet torpederet af en landrover, som kørte fra stedet uden at give sig tilkende. Nu har Hans Lybecker sat en dusør på 10.000 kr på højkant til den person, der kan udpege ejeren af den smadrede bil.

Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Læs også: Efterlysning fra en lettet mor: Var der dig, der reddede min datter mandag aften?

Søndag morgen ved 04:30-tiden hørte naboerne til "Købmandshjørnet" på hjørnet af Frederiksværkvej og Søkrogvej i Ramløse et kæmpe brag. Det var en landrover, der bragede ind i hushjørnet, der ejes af Hans Lybecker. En del af hushjørnet styrtede sammen og lavede store skader på bilen, som tabte sit land rover-plasticlogo i murbrokkerne, inden den kørte fra stedet i en fart.

Derfor er Hans Lybecker sikker på, at der må findes en Landrover med omfattende skader og en bilejer med røde ører. Og vedkommende vil han meget gerne have kontakt med.

Læs også: Vil du have 10.000 kr? Så find Torbens varevogn

- Da vi så hurtigt som muligt gerne vil have vide, hvem der har gjort det, udlover vi 10.000 kroner til den eller de personer, som kan give politiet de oplysninger, der gør det muligt at finde ejeren eller føreren, siger Hans Lübecker til Frederiksborg Amts Avis.
     

 

Dagens Gossip