Har du set denne tyv?

Når man ser en forbryder i aktion, er det kun en ting at gøre, hvis man er en lille knægt. Og det er at tegne en tegning af banditten, så politiet har noget at gå efter.

Så da en lille tysk dreng, Nik, spottede en indbrudstyv bryde ind i hans børnehave i det sydvestlige Tyskland, gik han straks i gang. Udstyret med blyant og papir forsøgte Nik at genskabe, hvad han havde set. På eget initiativ lavede han en fantomtegning af gerningsmanden. Det skriver den norske avis vg.no. 

Læs også: 17 løgne vores forældre fortalte os

Og tegningen, den skulle politiet naturligvis have. Så i onsdags dukkede Nik op på politistationen i Griesheim i det sysvestlige Tyskland med sin tegning. Mens Nik holdt en betjent i hånden, satte han sit navn på tegningen, så politiet kunne holde styr på deres bevismateriale.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

På trods af Niks hjælp har politiet endnu ikke fanget gerningsmanden, da de er lidt usikre på mandens udseende. Fantomtegningen er sammen med en efterlysning af vidner blevet delt ud i lokalområdet i håbet om, at der er andre, der har set noget i børnehaven.

Se Niks tegning her:

 

 

Dagens Gossip