Har du været ude at rejse for nylig? Måske du skulle tjekke din fødder for ulækre overraskelser

Den rejselystne geografistuderende Matthew O'Donnell fra England havde andet end gode minder og souvenirs med hjem fra en rundrejse i Afrika. Han havde faktisk hundredvis af små gæster med hjem. Det skriver mediet Daily Mail.

Kort efter 22-årige Matthew, som er fra East Sussex, kom hjem fra Tanzania, synes han, det kildede underligt under hans fod. Da han kiggede nærmede på sagen, opdagede han til sin skræk, at huden bulede ud og pludselig gik huden i stykker.

Læs også: Mands krop propfyldt med bændelorm, efter han spiste dårlig sushi 

Og ud kravlede et sort insekt og hundredvis af æg. Se billederne nederst på siden.

- Jeg havde ide om, hvad det var, fordi mens jeg var afsted, fik en af mine venner det i en tånegl, forklarer Matthew O'Donnell til Daily Mail.

Læs også: Ung kvinde kunne ikke drikke vand: Indtil lægerne fjernede den ulækre årsag

Insektet i Matthews fod var en "chigoe flea", som er en lille tropisk loppe, der gerne gemmer sig under huden på mennesker og dyr. Matthew var blevet advaret om loppen, men han havde ikke regnet med, at han havde en af slagsen og hundredvis af æg med hjem.  

- Jeg var ikke sikker på, om jeg skulle grine af situationen eller løbe ud i kollegiekøkkenet og hysterisk råbe og skære min fod af med en skarp kniv, fortæller Matthew O'Donnell om situationen.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Det lykkedes Matthew at få fjernet insektet og de mange æg, som han skyllede ud i toilettet.

Se billederne her: 

 

Dagens Gossip