Har halveret sin vægt: Så tæt er Fie på drømmekroppen

I 2011 sagde hun nej til en fedmeoperation. Siden har tusindvis af danskere fulgt 21-årige Fie Friedrichsens kamp mod kiloene via Facebook-siden 'Fies vægttab fra 140 til 70 kg'.

Vægten blev halveret, men det store arbejde efterlod hende en masse overskydende hud på blandt andet mave og ryg, skriver Lokalavisen Frederikssund.

Hun fortæller til avisen, at al den løse hud hæmmede hende psykisk - og fysisk. Blandt andet fordi, det 'slaskede rundt, når hun trænede og vendte sig i sengen. Der begyndte også at være tegn på svamp i folderne, fordi huden ikke kunne ånde.

SE OGSÅ: Fie i kamp mod tabu: Viser strækmærker frem efter vægttab

Men for nyligt fik hun foretaget en omfattende operation på Herlev Hospital, hvor hun fik fjernet den overskydende hud hele vejen rundt om kroppen.  En operation, hun fik foretaget, selvom der var risiko for komplikationer.

- Det var vigtig at få fjernet huden fordi, det forhindrede mig i at leve det liv, jeg så længe har prøvet at kæmpe mig ud af. Et liv med dårligt selvværd og mistrivsel. Det hang over mig som en sort sky og mindede mig hele tiden om, hvor stor jeg faktisk har været. Man opfatter det næsten som værende mere 'klamt' at have en masse løs hud end at veje for meget, og jeg ville bare have det væk, fordi jeg ville videre med mit liv og være stolt af min krop uden at have hud som en på 90 år, siger Fie Friedrichsen til Lokalavisen Frederikssund.

Hun fortæller videre, at hun skal igennem tre operationer mere, hvis hun skal have sin drømmekrop. Noget, hun dog vil overveje nøje.

Fie Friedrichsen drømmer om at få fjernet hængehuden på armene og den løse hud på inderlårene.

Desuden kunne barmen, ifølge hende selv, trænge til et løft og implantater.

Lige nu er hun i gang med at restituere og fortæller, at det hårdeste er at skulle undvære træningen. 

Til gengæld har hun fået tid til at skrive til sine mange følgere på Facebook, der kan lade sig inspirere af, at den 21-årige, der tidligere vejede 140 kilo, nu er nået under de 70 kilo.

LÆS OGSÅ: Se ægtepars vilde forandring: Tabte 238 kilo tilsammen

- (...) Jeg tror, jeg er blevet et fænomen, fordi så mange kan relatere til min historie. Der er så mange, der er blevet overvægtige på grund af overspisning, trøstespisning og et forvrænget forhold til mad, som jeg også selv havde. Hver dag booster følgerne mig til at blive ved med at holde den sunde linje og til at lave sunde retter, som jeg kan dele med mine dem. (...), siger Fie Friedrichsen.

Aktuelt følger 44.757 danskere Fies kamp på Facebook.

KLIK OG SE FIES BILLEDER I FULD STØRRELSE:

 

Dagens Gossip