Har par virkelig sex på fødestuen? Ja, de har!

Vi kan hurtigt blive enige om, at sex er sjovt og sundt - men under eller lige efter en fødsel? Her vil de fleste kvinder nok takke nej.

Men ikke alle. Det skriver mamamia.com.au, der har samlet kommentarer fra diverse forældre-fora på nettet. Her fortæller flere om deres seksuelle eskapader kort efter fødslen.

Læs også: 10 ting vordende fædre skal vide om fødsler

De fleste har holdt sig til kæleri og blowjobs, men enkelte er gået hele vejen.

- Jeg kender en, som stolt fortalte vores mødregruppe, at hun og hendes mand havde sex samme aften, som deres barn blev født i hospitalssengen. Hun sagde, at hun følte sig utrolig sexet efter at have født, og at hun aldrig havde haft mere lyst til ham, skriver en anonym mor.

På hjemmesiden mommyish.com fortæller fødselssygeplejersken Chaunie Brusie om sine oplevelser på fødegangen.

- En sygeplejerske, som jeg kender, greb hendes patient med en mand i hendes seng under fødslen - og han var ikke far til barnet, skriver hun.

- Der var en kvinde, som ringede til fødselsafsnittet nysgerrig omkring, hvor længe hun skulle vente med at have analsex efter hendes kejsersnit. Var tre dage for tidligt? lyder det videre.

Læs også: 24 akavede sandheder om sex, som du ville ønske, nogen havde fortalt dig

På Netdoktor.dk anbefales man at vente mindst to-tre uger, både på grund af barselsudflåd og det følsomme underliv. Skulle man alligevel få lyst før da, anbefales det, at man bruger kondom, da underlivet er særligt modtagelig for infektioner i den periode. Netdoktor anbefaler desuden, at man "tager den med ro og ikke maser på".

Mange får dog sår og rifter under fødslen, og de skal have lov at hele, før man slår sig løs på lagenerne igen - og det kan tage flere uger.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

 

 

Dagens Gossip