Har Rory allerede fundet kærligheden igen? Se Wozniackis sexede afløser

Det lader ikke til, at Caroline Wozniackis eks-forlovede tumler med kærestesorger, selvom det var så sent som i slutningen af maj, han aflyste parrets bryllup og meddelte tennisdarlingen, at deres forhold var fortid.

Flere irske medier melder om, at 25-årige Rory er travlt optaget af den irske model, sanger og skuespiller, 25-årige Nadia Forde, som er nummer 94 på mandemagasinet FHM's 2014-liste over sexede kvinder i verden. Det skriver Belfast Telegraph

Læs også: Tåkrummende kysse-scene: Blomsterpige vil ikke kysse med rytter

Selvom Rory nægter, at der er tale om et forhold, er de to irere blevet spottet sammen et utal af gange. Senest i weekenden på en trendy natklub, hvor de to var uadskillige, beretter Belfast Telegraph.

- Rorys gruppe bestod af omkring 15 fyre, og der var også et par piger. Men Rory og Nadia snakkede sammen hele natten. De sad sammen og grinte og jokede. De var helt ligeglade med, hvem der så dem, fortæller en kilde på klubben til Belfast Telegraph.

Læs også: 4 millioner har set Ninna topløs på Frederiksberg: Hun drømmer om at vise bryster for hele verden

Sent på natten forlod Rory og Nadia klubben sammen i golfspillerens Mercedes. Dagen efter blev modellen fotograferet i Rorys hjemby, Bangor,  

Nadia Forde, der netop har udgivet en debutsingle med navnet "Love is in the air", har af flere omgange benægtet forholdet.      

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med  

Se billeder af Nadia Forde her: 

 

Dagens Gossip