Hareide: Klubskifter må vente til efter Japan-tur

Flere af fodboldlandsholdets spillere er i de seneste uger sat i forbindelse med diverse klubskifter, men spillerne må vente en uge endnu, før de eventuelt kan skrive under med en ny klub.

Når landsholdet tirsdag rejser til Japan for at spille Kirin Cup, skal spillerne holde fokus på at præstere i rødt og hvidt, siger landstræner Åge Hareide.

- Der foregår selvfølgelig meget i hovedet på nogle spillere lige nu. De ved ikke helt, hvad fremtiden bringer, og vi må være der til at tale med dem, hvis der kommer noget konkret i forhold til et klubskifte, siger Hareide.

Spørgsmål: Kan de så godt få lov til at hoppe på et fly hjem fra Japan, hvis det bliver nødvendigt?

- Arh, det ved jeg ikke. Vi skal spille kampene, og når de tager til Japan, så er de i hvert fald langt væk fra både agenter og klubber, så burde de også kunne vente til, at de kommer hjem igen.

- Spillerne er trods alt meget professionelle, og det at skifte klub er en del af hverdagen, så det skal helst ikke spille nogen stor rolle, når vi er i Japan, siger Hareide.

Jannik Vestergaard, Thomas Delaney og Pierre-Emile Højbjerg er blandt de landsholdsspillere, som selv har udtalt, at de formentlig skifter klub i sommerpausen.

Viktor Fischer og Riza Durmisi fik hver sit klubskifte på plads i sidste uge, og den fremgangsmåde får ros med på vejen af landstræneren.

- Jeg er så absolut tilfreds med, at de har fået det på plads, inden vi skal afsted. Det er to unge spillere, som jeg forventer mig meget af, og det bliver spændende at se dem i to nye, store klubber, siger Hareide.

Fischer skifter til engelske Middlesbrough, mens Durmisi skifter til spanske Real Betis.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip