Hareide vil indkalde ekstra angriber: Duncan er oplagt

admin

426 uger siden

|

23/05/2016

Dagens topnyheder

Landstræner Åge Hareide vil indkalde en ekstra angriber til det danske fodboldlandshold, som i øjeblikket træner frem mod to testkampe i Japan i juni.

Det bekræfter nordmanden, som har afgivet Yussuf Poulsen til OL-landsholdet og modtaget et afbud fra Martin Braithwaite.

- Jeg vil indkalde en erstatning. Jeg skal diskutere med Jon Dahl Tomasson (landsholdets assistenttræner, red.) senere i dag om, hvilken spiller vi tager.

- Vi har brug for mange typer af spillere. Vi har løbestærke og aggressive angribere, som både forsvarer defensivt og løber ind bag om modstanderen, men vi har også brug for lidt forskellige typer, siger Åge Hareide.

En anden type kunne meget vel være AGF's hovedstødsstærke angriber Morten "Duncan" Rasmussen, som i lørdags scorede hattrick for aarhusianerne på 20 minutter.

- Han er en oplagt kandidat til at være med, siger Hareide.

Han forventer at indkalde en ekstra angriber senere mandag.

Lasse Vibe, Viktor Fischer og Nicolai Jørgensen er aktuelt de eneste tre angribere til to pladser på holdet, som er udtaget til den trup, der skal til Japan.

Spydspidsen Nicklas Bendtner træner med landsholdet i denne uge, men på grund af manglende kampform er han ikke i spil til at være i truppen, når den bliver fuldtallig fra næste uge.

- Nicklas Bendtner er en oplagt kandidat, hvis han spiller. Det handler også lidt om et princip. Man skal selvfølgelig honorere de drenge, som spiller fast, siger Hareide om den klubløse angriber.

- Fodboldkondition og fodboldfysik handler også om at kunne spille regelmæssigt for at være i stand til at kunne spille landskampe.

/ritzau/