Harry Kane nægter at kaste håndklædet i ringen

"Sådan er fodbold", lyder det fra en skuffet Harry Kane, efter at han og holdkammeraterne fra Tottenham Hotspur mandag mistede et stor skridt i mesterskabskampen ved at sætte point over styr i hjemmekampen mod West Bromwich Albion.

- Vi følte, at vi skulle vinde denne kamp, så vi er skuffede. Vi havde chancer nok i første halvleg til at lægge kampen i seng, siger den engelske landsholdsangriber.

Hjemmeholdet kom da også foran på et selvmål af udeholdets Craig Dawson, men samme spiller ødelagde i anden halvleg stemningen på White Hart Lane med sin udligning til 1-1 på hovedstød.

- Vi var ikke gode nok i anden halvleg, konstaterer Kane, der med 24 ligamål fører Premier Leagues topscorerliste.

Dermed kan Leicester nu sikre sig mesterskabet ved at vinde én af holdets sidste tre kampe.

Næste opgave for Kasper Schmeichel og kompagni er Manchester United på udebane, og Harry Kane håber fra hjælp fra før så almægtige United.

- Det er ikke forbi. Vi er nødt til at kæmpe videre. Vi har Chelsea næste gang. Forhåbentlig kan United gøre os en tjeneste, siger Kane ifølge The Express.

Tottenhams træner, Mauricio Pochettino, holder også fast i håbet om at sikre klubben det første mesterskab i 55 år.

- Vi ved, at det nu er blevet sværere. Men vi er nødt til fortsat at tro og kæmpe for det, siger han til BBC.

West Bromwich Albions manager, Tony Pulis, erkender, at hans spillere var en smule rundtossede, da pausefløjtet lød.

- Vi kunne bare se dem danse omkring os flere gange, men det gode ved kampen var, at da vi kom ind i omklædningsrummet, var vi kun nede 1-0. Anden halvleg var langt bedre, siger han om sit holds præstation.

/ritzau/

 

Dagens Gossip