Harry Potter: Danmark laver godt tv

Dansk tv hitter i udlandet. Og det er også kommet Harry Potter-stjernen Daniel Radcliffe for øre, der i går ankom til København i forbindelse med premieren på sin nye film "What if".

Inden sit besøg i Danmark fik den nu voksne barnestjerne tips om København gennem en veninde, der er helt vild med danske tv-serier som "Forbrydelsen", "Broen" og "Borgen", der alle er meget populære i Storbritannien.

- Jeg har en veninde, der er stor fan af alle de danske tv-serier, der er kommet her på det sidste, så hun har prøvet at lære mig lidt om København, før jeg kom, siger Daniel Radcliffe, der er i Danmark for første gang, til Newspaq.

På trods af venindens entusiasme for de danske tv-serier, har den tidligere troldmand dog ikke selv tændt, når Birgitte Nyborg og de andre danske karakterer fylder den engelske sendeflade.

- Jeg ser ikke tv. Eller jeg ser lidt. I laver virkelig godt tv, og jeg ser virkelig dårligt tv. Det er problemet, siger 25-årige Daniel Radcliffe til Newspaq.

 I premierefilmen "What if" spiller den engelske filmstjerne fyren Wallace, der lidt problematisk bliver forelsket i sin veninde.

"What if" kan ses i de danske biografer fra den 21. august.

Newspaq

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip