Harry Potter: Her er karakteren JK Rowling fortrød hun slog ihjel

Flere magikere må lade livet i serien af bøger om Harry Potter og hans kamp mod det onde, men nu løfter bøgernes forfatter, JK Rowling, sløret for hvilken karakter, hun er mest ærgelig over måtte dø.

Og det er hverken den elskede Professor Dumbledore eller husalfen Dobby, men derimod den lidt anonyme issælger Florean Fortesque, der kort bliver præsenteret i 'Fangen Fra Azkaban', og som bliver dræbt i bog nummer seks, 'Harry Potter og Phønixordenen'.

- Jeg føler lidt, at jeg får ham kidnappet og dræbt uden nogen særlig grund, skriver JK Rowling på Harry Potters udgiverside, Pottermore, ifølge Independent

Ifølge forfatteren, var det meningen, at Florean Fortesque skulle hjælpe Harry Potter i kampen mod Voldemort i den sidste bog, men issælgeren blev mindre relevant i takt med, at andre karakterer udviklede sig. 

- Han er ikke den første troldmand, Voldemort myrdede, fordi han vidste for meget eller for lidt, men han er den eneste jeg har skyldfølelse over måtte lade livet, fordi det udelukkende var min skyld,  skriver hun på pottermore.com, ifølge Independent.

 

 

 

Dagens Gossip