Hattrick-Igboun: Bedste præstation i lang tid

Sylvester Igboun var kampens store oplevelse, da FC Midtjylland fredag aften besejrede OB 3-2. Igboun scorede alle tre mål for hjemmeholdet, da han både scorede på langskud, hovedstød og straffespark.

- Det er første gang i min karriere, at jeg laver hattrick. Det er så fedt, at det lykkedes i dag, og at vi fik sejren til sidst. Det er min bedste præstation i meget lang tid. Jeg har arbejdet længe på at komme tilbage på mit topniveau, siger Sylvester Igboun.

FCM-profilen har på rygtebasis været på vej væk fra klubben i sommerens transfervindue, men det afgørende tilbud dukkede aldrig op.

- Jeg er en fighter, og at jeg ikke blev solgt i transfervinduet, slår mig ikke ud. Jeg er en fighter, og jeg må bare blive ved med at spille godt og forbedre mit spil, og så skal jeg nok blive solgt en dag, siger Igboun.

FC Midtjyllands cheftræner, Glen Riddersholm, var meget tilfreds med sit holds indsats fredag, selvom han gerne havde set, at kampen blev afgjort lidt tidligere.

- Vi spillede en fremragende kamp, og jeg er meget tilfreds med, at vi dominerede OB og skabte så mange chancer. Vi burde have lukket kampen langt tidligere, end vi gjorde, da vi brændte mange store chancer, siger Glen Riddersholm.

Superligaen toppes forsat af FC Midtjylland, som har vundet seks ud af de første syv kampe.

- Vi har fået en fantastisk start på Superligaen. Vi har ikke haft kontinuitet og har måtte lave mange rokeringer fra kamp til kamp, men har alligevel præsteret godt og vundet vores kampe. Det viser, at vores system er godt implementeret, siger Riddersholm.

/ritzau/

 

Dagens Gossip