Havde sex i fly - risikerer fængsel

Skrevet af Elo Christoffersen

|

10/08/2013

Dagens topnyheder

Jessica Stroble og Christopher Martin er blevet knaldet af FBI.

På en flytur på et Allegiant Airlines-fly fra Medford, Oregon til Las Vegas havde de nemlig sex.

En medpassager blev opmærksom på, at 33-årige Jessica udførte oralsex og med hånden stimulerede hun kønsorganet på manden i sædet ved vinduet. Det fremgår af politirapporten, som thesmokinggun.com er kommet i besiddelse af. Episoden skete den 20. juni, men anklageskriftet er først blevet klar i denne uge.

Det var dog ikke kun Jessica, der lavede sexuelle udskejelser. Christopher havde nemlig hånden nede i Jessicas bukser og gned op og ned, bistået af Jessica.

Men helt færdige var de nu ikke. Efter lidt drikke og snacks gav Jessica oralsex til Christopher for anden gang på flyturen.

En stewardesse blev tilkaldt af en passager og medarbejderen bad parret om at stoppe.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - altid gratis nyheder

Men lige lidt hjalp det. Christopher trak kort tid efter kvindens skjorte ned og begyndte at kysse hendes blottede bryst.

Da flyet landede i Las Vegas blev de to ekskorteret ud af flyet og afhøret af politiet i Las Vegas. I anklageskriftet fremgår det, at de er tiltalt for uanstændige og obskøne handlinger. Hvis de dømmes for det, så risikerer de at seksuelle aktiviteter skal foregå bag tremmer i 90 dage. Desuden koster det en bøde.

thesmokinggun.com var i går i kontakt med Jessica Stroble, der ejer en skønhedssalon i Medford. Hun siger til mediet, at hun ikke kender til anklagerne og fortæller at intet af det beskrevne har fundet sted. Desuden er hun ikke gift med Christopher Martin og hun har ikke kontaktoplysninger på ham.