Havfruen forlænges i Operaen

Der er over seks måneder til premieren, men billetsalget til Fredericia Teaters opsætning af ”Disneys Den Lille Havfrue – The Musical” går allerede forrygende og har nu passeret 15.000 solgte billetter.

Salget går så godt, at Fredericia Teater har besluttet at forlænge spilleperioden i Operaen med ti ekstra forestillinger, således at sidste spilledag nu er den 9. august.

Med 15.000 solgte billetter på godt halvanden måned sælger forestillingen endnu hurtigere end kæmpesuccesen ”Disneys ALADDIN – The Musical”, som endte med et salg på over 100.000 billetter.

- Salget til Den Lille Havfrue går over al forventning, og det er ekstremt glædeligt. Jeg vil opfordre alle til at sikre sig deres billetter nu, så de ikke står i samme situation som alle de der gik forgæves til Aladdin sidste sommer, siger Fredericia Teaters kunstneriske leder, Søren Møller.

”Disneys Den Lille Havfrue – The Musical” har premiere 17. juli på Operaen og flytter derefter til Fredericia Teater, hvor den spiller fra 28. august og frem til 17. september. Billetter købes på Billetnet.

 

Dagens Gossip