Havfruen forlænges i Operaen

Skrevet af Elo Christoffersen

09/01/2014

Mest læste i dag

Der er over seks måneder til premieren, men billetsalget til Fredericia Teaters opsætning af ”Disneys Den Lille Havfrue – The Musical” går allerede forrygende og har nu passeret 15.000 solgte billetter.

Salget går så godt, at Fredericia Teater har besluttet at forlænge spilleperioden i Operaen med ti ekstra forestillinger, således at sidste spilledag nu er den 9. august.

Med 15.000 solgte billetter på godt halvanden måned sælger forestillingen endnu hurtigere end kæmpesuccesen ”Disneys ALADDIN – The Musical”, som endte med et salg på over 100.000 billetter.

- Salget til Den Lille Havfrue går over al forventning, og det er ekstremt glædeligt. Jeg vil opfordre alle til at sikre sig deres billetter nu, så de ikke står i samme situation som alle de der gik forgæves til Aladdin sidste sommer, siger Fredericia Teaters kunstneriske leder, Søren Møller.

”Disneys Den Lille Havfrue – The Musical” har premiere 17. juli på Operaen og flytter derefter til Fredericia Teater, hvor den spiller fra 28. august og frem til 17. september. Billetter købes på Billetnet.