HC Midtjylland-veteran: Vi har udspillet vores rolle

Skrevet af admin

07/04/2015

Mest læste i dag

Efter to nederlag i to kampe i slutspillet bliver det nærmest umuligt at nå frem til DM-semifinalerne for HC Midtjyllands håndboldherrer.

Det erkender midtjydernes 37-årige bagspiller Kristian Gjessing, som mandag var med til at tabe 27-31 på udebane til Aalborg Håndbold. Tidligere er det også blevet til nederlag mod Bjerringbro-Silkeborg.

- Vi har tabt de første to kampe og må nok erkende, at vores rolle er udspillet nu. Vi skal gøre rent bord i resten af kampene, og det bliver utroligt svært.

- Men vi vil kæmpe for hvert evig eneste point. Hvert point vil være en sejr for os i det her slutspil, så vi skal nok gøre alt, hvad vi kan, for at skrabe nogle point sammen, siger Gjessing.

Lørdag får HC Midtjylland mulighed for at hente en sejr i udekampen mod GOG, som også er uden point hidtil i slutspillet. Fynboerne vil dog være favoritter i den kamp, mener Gjessing.

- Vi er underdogs i næsten samtlige kampe, vi stiller op i her i slutspillet. Vi er utrolig stolte og glade over at være med i slutspillet, og dermed ikke sagt, at vi ikke vil gøre alt for at vinde de kampe, vi kan.

- Men vi møder nogle utroligt stærke hold med nogle noget større budgetter, end vi løber rundt og leger med, så vi er underdogs i de fleste kampe, konstaterer Gjessing.

- Vi nyder det og tager én kamp ad gangen. Nu må vi få det bedst mulige ud af det og lave de bedst mulige resultater, vi kan, siger veteranen.

Aalborg Håndbold fører slutspilspuljen med seks point, mens Bjerringbro-Silkeborg er lige i hælene med fem.

/ritzau/