Heidi fik en hjerneblødning, da hun fødte: Nu dropper kommunen hjælpen til familien

Det skulle have have været en lykkelig familieforøgelse, da Heidi Krauw fra Hedehusene skulle føde sin datter, Elisabeth.

Men under fødslen fik den 40-årige kvinde en hjerneblødning, og siden da har den sjællandske familie fået hjælp af Ishøj Kommune med at klare hverdagen.

Om få uger må den lille familie klare sig selv, da kommunen ikke længere vil betale for hjælpen. Det skriver TV2 Lorry.

Ishøj Kommune vil fjerne hjælpen fra 1. august, da de er af den opfattelse, at der ikke er lovhjemmel til den kommunale hjælp i hverdagene.

Læs også: Stine fik åbent kraniebrud og en stor hjerneblødning: Nu advarer hun andre mod at gentage samme fejl

Selvom Heidi Krauw har gjort fremskridt siden hjerneblødningen for halvandet år siden, så har udsigten til den manglende hjælp fået Morten Krauw til at at forlade sit lederjob for at arbejde på deltid, så han kan tage sig af sin datter og hustru.

- Ikke alene skal jeg gå ned i tid og dermed løn, men vi skal også finde nogle penge til noget pleje nogle af dagene. De to ting til sammen giver nogle slag på økonomien, siger Morten Krauw til TV 2 Lorry.

Hos Hjerneskadeforeningen er man uenig i Ishøjs Kommune beslutning om at droppe hjælpen til den midtsjællandske familie.

- Den måde, som kommunen tolker serviceloven, er forkert. Kommunen vælger at tolke det som en spareøvelse, siger Morten Lorenzen, der direktør i Hjerneskadeforeningen, til den regionale tv-kanal.

Selvom familien har klaget over afgørelsen, så holder Ishøj Kommune fast i deres beslutning. 

Følg Dagens Sundhed for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip