Hele historien om Nickis "skodsæk-bøde": Han truede Mette Frederiksens familie

Der er kommet nye oplysninger i sagen om kontanthjælpsmodtageren Nicki Florager, der i december tilsvinede landets beskæftigelsesminister Mette Frederiksen på hendes officielle Facebookside.

Tidligere i dag skrev Dagens.dk, at 28-årige Nicki havde fået en bøde på 1500 kroner, fordi politiet vurderede, at han havde overtrådt straffeloven paragraf 121, som bl.a. dækker over fornærmende tale, ved at skrive: "SKOD SÆK!!! Må din røv klø og dine arme være for korte!!!!!!". Ifølge politiets oplysninger var det disse ord alene, der havde udløst bøden.

Men nu skriver BT, at det var Beskæftigelsesministeriet, der politianmeldte Nicki Florager for trusler mod Mette Frederiksen og hendes familie, som indgik i en længere og hidtil ukendt besked på Facebook.

Læs også: Mette Frederiksen scorer skuespillers eksmand: - Vi nyder vores kærlighed

Beskæftigelsesministeriet har offentliggjort Nicki Floragers besked i sin fulde længde, som den lød, da de meldte sagen til politiet:

"Du splitter min familie!! JEG SPLITTER DIN! Mindre penge mere krimi!! Danske fængsler vil blive fuldt!! SKOD SÆK!! Må din røv klø og dine arme være for korte!!!!"

Læs også: Zenia Stampe ramt af sorg: Datteren er død

Og det er dermed hele beskeden, der ligger til grund for bøden på 1500 kroner. Beskeden er slettet fra Facebook.

Overfor TV2 fortalte Nicki Florager tidligere i dag, at han ingen planer har om at betale bøden.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med 

- Jeg er ligeglad med bøden. For mig er den bare optænding til brændeovnen. For først tager Mette Frederiksen mine penge, og nu vil hun have flere. Og dem giver jeg hende ikke, lyd det fra kontanthjælpsmodtageren Nicki Florager.

Årsagen, til 28-årige Nicki Florager skrev den skarpe besked til beskæftigelsesministeren, handlede om, at han var rasende over en ændring i reglerne om kontanthjælp, som reducerede hans offentlige indkomst med 6000 kroner om måneden - det var reglen om gensidig forsørgerpligt for par over 25 år.

 

 

Dagens Gossip