Hele McLaren-bestyrelsen tages med på råd om Magnussen

Når der kan gå en rum tid, før Kevin Magnussen kender sin videre skæbne hos McLarens Formel 1-team, skyldes det blandt andet, at der er mange om at træffe beslutningen.

Det forklarer teamchef Ron Dennis, som overfor nyhedsbureauet Reuters gør opmærksom på, at han ikke selv har det sidste ord at skulle have sagt i den sag.

- Det ville ikke være passende. Alle beslutninger skal bakkes op af aktionærerne og bestyrelsen, siger Dennis, der i øvrigt selv ejer en del af selskabet.

Det næste bestyrelsesmøde er først programsat til begyndelsen af december, og derfor bliver der ikke taget nogen beslutning indtil da.

Det betyder, at både Kevin Magnussen og Jenson Button mindst må vente en uges tid med at få vished om, hvor deres karrierer bevæger sig hen.

34-årige Button har erkendt, at han måske har kørt sit sidste Formel 1-grandprix, men har ikke opgivet håbet om at fortsætte.

- Min kontrakt udløber først til december. Jeg talte med Ron (Dennis, red.) efter løbet, men der var intet nyt. Vi må se om et par dage.

- Men jeg har givet mig fuldt ud. Mere kan jeg ikke gøre, siger Button, der ikke har nogen plan for, hvad der skal ske, hvis ikke han får forlænget sin aftale.

/ritzau/

 

Dagens Gossip