Helen Mirren uddeler royal skideballe

Trommeslagerne generede lørdag aften hendes teaterforestilling og skuespillerinden stormede ud på gaden i fuldt royalt kostume for at skælde ud.

Mirren kan for tiden opleves som den britiske monark i dramatikeren Peter Morgans skuespil »The Audience«. Stykket spiller for fulde huse på Gielgud Theater i London og hovedrollen har allerede indbragt Mirren flere priser, men søndag aften gik det galt. Trommeriet udenfor forstyrrede så meget, at »The Queen«-stjernen i pausen marcherede ud for at få trommeslagerne til at indstille larmen. Hun gav dem en opsang, der var krydret med adskillige bandord, men fortryder allerede.

Publikum kvitterede ellers for indsatsen med stående bifald, men den Oscar-belønnede skuespillerinde har fundet ud af, at de 25 trommeslagere blot forsøgte at skabe opmærksomhed om bøssefestivalen As One In The Park og mandag viste hun sig i en hvid T-shirt med begivenhedens navn, sted og dato i store sorte bogstaver. På ryggen havde hun selv tegnet en tromme og skrevet »Ja tak. Bare ikke uden for teatret«.

Mirren beklager desuden sit alt andet end kongelige ordvalg over for avisen Daily Telegraph, »Jeg er bange for, at der blev brugt nogle slemme gloser. De gutter fik et ordentlig fur og stoppede også omgående, så snart de blev klar over, at jeg ikke bare var en kugleskør gammel dame«, fortæller den 67-årige skuespillerinde og tilføjer, at hun gerne vil sende hele flokken fribilletter til »The Audience«.

As One In The Park finder sted i Londons Victoria Park den 26. maj.

 

Dagens Gossip