Helenius efter sejr over FCK: Den var tiltrængt

AaB tilkæmpede sig lørdag aften tre vigtige point hjemme mod FC København. Nordjyderne vandt superligakampen med 1-0 over københavnerne på en straffesparksscoring af Nicklas Helenius.

De danske mestre holder dermed kontakten til toppen, og ifølge lørdagens målscorer var de tre point ekstra vigtige.

- Sejren var tiltrængt, fordi vi har haft en svær periode. Vi har ikke været gode til at lukke kampene. Det var vi heller ikke i dag. Vi var uskarpe i vores omstillinger, og vi skulle have lukket kampen.

- Det var en kamp, hvor vi skulle se, om vi skulle kigge mere mod toppen end nedad i tabellen. Men vi skal ikke tænke nedad, for det er vi for gode til, siger Nicklas Helenius.

AaB-træner Kent Nielsen var tilfreds med nordjydernes præstation mod FCK. Han roste især hjemmeholdets defensiv og var imponeret over det generelle niveau i kampen.

- Man kunne godt se, det var nummer et og to fra sidste sæson, der spillede. Der var høj intensitet, gode individuelle præstationer og stærkt pasningsspil.

- Vi har haft nogle udfordringer, når modstanderne har spillet kompakt. Men mod FC Midtjylland og FC København har det ikke været tilfældet, og det kan have været det, der har tippet kampene over til vores fordel, siger AaB-træneren.

AaB kommer med sejren på siden af Brøndby, FC Nordsjælland og Randers, der alle ligger med 10 point. De tre sidstnævnte har dog spillet en kamp mindre end nordjyderne.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip